Зубне протезування в клініках Медлайф

Кожен з нас розуміє, яке велике значення у процесі життєдіяльності організму людини мають зуби. І не лише як орган, що відповідає за процес механічної обробки їжі. Адже коли зуби руйнуються і болять, то без лікарської допомоги не обійтись. Особливо ж, якщо лікування вимагає ще й протезування.

В клініці Медлайф пацієнтам пропонуються незнімне, умовно-знімне та знімне протезування. Звичайно, за індивідуальними показаннями, зважаючи на стан здоров’я зубів та на їх естетику. Керамічні вкладки відносяться до незнімних протезів, вони здатні максимально точно прилягати, непомітні на зубах і довговічні. Керамічні вініри теж частіше всього незнімні і використовуються в ділянці усмішки для корекції форми та кольору зубів. Люмініри можна зняти, вони використовуються обмежено і застосовуються, коли зуби не вимагають попередньої детальної обробки. Імітатором природної форми зуба є зубна коронка «ковпачок».

Класичним варіантом зубопротезування є мостоподібний протез: конструкція з кількох зубних коронок, яка кріпиться на природних зубах.
У зубопротезуванні широко використовуються також зубні імплантати, знімні та бюгельні протези.

Сучасні технології клініки Медлайф дають можливість застосовувати матеріали, які гарантують відновлення не лише важливої функціональної діяльностї зубів – механічну обробку їжі. Професійна майстерність лікарів-ортопедів повертає людині і здоров’я, і можливість щирої усмішки.

Питання і запис на прийом за телефонами: 044 494-10-12, 067 232-27-92 або на сайті: https://medlaif.com/ua/order.html